Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
"En route" met KVK IEPER
1 septembre 2007

Meldert-KVK

MELDERT - KVK.IEPER

chiffre_2 aelftal2007 tiret2 Equipe_KVK_ypres chiffre_2

DE MATCH

Verbroedering heeft het uiteindelijk tegen de West-Vlaamse kampioen anno 2007 niet slecht gedaan. De ploeg streed met een groot hart en sleepte een billijk punt uit de brand. Billijk, al was het maar omdat al binnen de aanvangsminuut een achterstand op het scorebord flikkerde.
Bij een onschuldig lijkende bezoekende aanval ging De Meyer naast de bal. Leyman werd uitgekapt en De Valck had geen kans tegen de knappe plaatsbal van een uitstekende Buyck. Echt aangeslagen leek Meldert na die opdoffer niet, maar het viel wel niet mee om voor de muit van Vercruysse te komen. De organisatie binnen de thuisdefensie stond duidelijk niet op punt, want de gevaarlijke Buyck kreeg veel te veel ruimte en deed op zijn flank wat hij wou. Aan het kwartier kopte Herinckx een loepzuivere voorzet van Rodriguez voorlangs. De thuisploeg had op dat moment offensief nog niets getoond, maar slaagde er gaandeweg toch in het heft over te nemen. De Valck redde wel de meubels bij een uitbraak van Donche.

Maar dan was geel-groen aan zet. Op aangeven van Diaz kopte Hilaerts over. Even later kwam Ieper zeer goed weg bij een vrijschop van Hindricx, waarbij Hilaerts op de staander kopte. Toen Paerewijck, Diaz en Leyman binnen dezelfde fase voor dreiging zorgden, wisten de West-Vlamingen heel even niet wat hen overkwam. De gelijkmaker kon echt niet uitblijven en die kwam er ook. Vercruysse weerde eerst nog een vlam van Hilaerts af, Steven recupereerde en legde opnieuw aan, wat Hindricx toeliet met een subliem hakje binnen te leggen. Na 37 minuten werd het nog mooier. De Pré trapte een hoekschop en Hilaerts kopte hard in doel. Verbroedering probeerde het verschil nog verder uit te diepen, vooral omdat Ieper het nu echt wel moeilijk had, maar echte kansen bleven achterwege.

Na de koffie hielden beide teams elkaar eerst nog in evenwicht. Een vlam van De Pauw kon door Vercruysse in twee tijden geneutraliseerd worden. Op dat moment had Herinckx voorlangs gemikt en bokste De Valck een vrije trap van Commeyne over. Dan kwam Donche plots in balbezit. Leyman durfde niet echt het duel aangaan (Bram stond al geboekt) en opnieuw mocht De Valck balen. Een voor Ieper op dat moment zeker niet onverdiende gang van zaken. VK rook zijn kans en ging door, doch Verbroedering vond zijn knokkersmentaliteit terug en stond niet echt veel toe. Bij het ingaan van het slotkwartier werd de thuisploeg een zuivere penalty ontzegd. Steven Hilaerts stormde de strafschopzone binnen en werd duidelijk foutief afgestopt. Bij de hierop volgende tegenaanval schoot Techel nipt over, terwijl een vlam van De Pauw naast ging. In de slotfase haalde De Valck een indirecte vrijschop van Herinckx uit de winkelhaak.

Opstelling

Scheidsrechter: Conotte

meldert VB Meldert: De Valck, Coenen (60’ Vannyvel), Wellens, Leyman, De Meyer, De Pré, Diaz Liano (69’ Kudimbana), Hindricx, Paereweijck, De Pauw en Hilaerts.

Ieper VK Ieper:
Vercruysse, Ollivier, Ugille, Vanneste, Herinckx (89’ Oplinus), Buyck, Commeyne, Donche (73’ Lambo), Vandendriessche, Staelens en Rodriguez (62’ Techel)

Doelpunten
1’ Buyck (0-1), 34’ Hindricx (1-1), 37’ Hilaerts (2-1) en 56’ Donche (2-2)
2 7

Gele kaarten

Leyman, Diaz Liano, Vannyvel, Vanneste.

Publicité
Commentaires
"En route" met KVK IEPER
Publicité
"En route" met KVK IEPER
Derniers commentaires
Publicité